Praktisk information

OBS!  Manglende tilmeldingsbekræftelse?

Har du ikke modtaget en bekræftelse på din tilmelding, skyldes det, at du ikke har tastet din emailadresse korrekt. Tilmeld dig venligst igen.

Link til online arrangement

Email med link til arrangementet samt praktiske informationer udsendes til alle tilmeldte mandag d. 15. marts.


Om arrangementet

Arrangementet afholdes online via Zoom og kan kun tilgås via tilsendt link. Der vil være mulighed for skriftligt at stille spørgsmål til alle foredragsholdere under webinaret. 

Hvordan logger jeg på til arrangementet?

  1. Klik på linket i den modtagne email. Du kan logge ind fra kl. 15.30.
  2. Registrer dig med navn og email og klik ok (navn og email vises eller sendes IKKE til andre deltagere i arrangementet). Du vil evt. blive mødt med et vindue vedr. privacy/privatlivsindstillinger – det skal du blot trykke OK/accept til.    
  3. Vent på at arrangementet begynder kl. 16.00, hvor du automatisk bliver ledt ind til foredragene.

Hvordan stiller jeg spørgsmål?

Under webinaret kan du stille spørgsmål til foredragsholderne eller følge med i de stillede spørgsmål i ”Q&A” (Questions and Answers).    

  1. Tryk på "Q&A". Det er ikonet med to talebobler (se nedenfor).
  2. Skriv dit spørgsmål og tryk send. Dit navn vil stå på listen ud for dit spørgsmål - med mindre du markerer, at du vil være anonym - før du trykker send (eller tryk på blåt ikon med papirsflyver).
  3. Har du spørgsmål til en specifik foredragsholder, må du meget gerne starte dit spørgsmål med foredragsholderens navn (for eksempel: "Bo, vil du fortælle lidt mere om...").
  4. Alle deltagere har mulighed for at markere de spørgsmål i Q&A, de finder mest interessante. Dette gøres ved at trykke på "like" (="thumbs up").  Spørgsmålene med flest "likes" vil blive lagt øverst i Q&A.
  5. Foredragsholderne vil bestræbe sig på at besvare så mange af spørgsmålene som muligt under webinaret.

OBS! Webinaret bliver optaget og efterfølgende lagt ud på Parkinsonforeningens hjemmeside og Youtube kanal.

Om Brain Awareness Week:

Brain Awareness Weak er en global kampagne, der har til formål at skabe offentlig entusiame og støtte omkring neurovidenskab. Hvert år i marts afholder værter rundt omkring i verden opfindsomme aktiviteter i deres nærområder for at udbrede viden om vores mirakuløse hjerner og fortælle om den vigtige indflydelse som hjerneforskning har på vores hverdagsliv.